imagine exemplu
ATENTIE !

- Aplicatia eTerra poate fi accesata de la adresa: https://eterra.ancpi.ro/

- Extrase informare si ortofoto online ePaymant ANCPI

- Verificare extras obtinut ePaymant ANCPI Verificare extras obtinut ePaymant ANCPI

- Cont Trez S1 RO30TREZ701501503X017557
- CUI 10086689

Vineri, 9 Decembrie 2022, 11:42
Date de contact
 • Tel:  +40 21 2246085
 •         +40 21 2246158
          +40 21 2246082
 • Fax: +40 21 2246084
 •         +40 21 2246156

ocpi Extrase Informare OnLine - ePAY
 
 
 •       Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ( A.N.C.P.I. ) a dezvoltat o aplicatie ( ePayment ANCPI )prin care sunt eliberate extrasele de informare online. Extrasul de informare cuprinde informatii referitoare la descrierea si identificarea imobilului, inscrieri privitoare la titularul dreptului de proprietate si la eventualele sarcini existente.
        Pentru obtinerea acestui document este necesara realizarea unui cont in aplicatie, plata fiind facuta utilizand cardul bancar. Costul obtinerii unui extras de informare este de 20lei si eliberarea acestora este facuta imediat de catre sistem pentru cartile funciare existente in aplicatia eTerra. Utilizatorul primeste in format pdf semnat digital extrasul solicitat fara a se aplica taxa de urgenta. in cazul cartilor funciare ce nu sunt convertite in aplicatia eTerra cererea inregistrata in sistem va primi un termen de 2 zile pentru solutionare.
        Prin utilizarea extraselor de informare obtinute online utilizatorul nu este nevoit sa mearga la ghiseele OCPI pentru inregistrarea cererii si ridicarea raspunsului, evita timpul pierdut necesar realizarii acestor operatiuni, plateste tariful unei cereri inregistrata cu termen normal si primeste raspunsul in cateva minute (tariful unei cereri inregistrate in regim de urgenta la ghiseu este de cinci ori mai mare decat tariful unei cereri inregistrate cu termen normal - 100lei in cazul unui extras de informare).
        Fiecare extras de informare eliberat online are si un cod de verificare pentru verificarea autenticitatii acestuia. Verificarea extrasului de informare se va face pe siteul A.N.C.P.I.

        Depunerea cererii pentru obtinerea extrasului online poate fi facuta aici: http://epay.ancpi.ro
        Verificarea realitatii informatiilor din extrasul de carte funciara pentru informare eliberat online se poate face accesand pagina de internet a ANCPI, sectiunea www.ancpi.ro/verificare

       - ANCPI si Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date a semnat un protocol in baza caruia se vor accepta extrasele de carte funciara emise online ca dovada a adresei de domiciliu in vederea eliberarii actelor de identitate.

       - Un numar de 11 institutii de credit accepta extrasele de carte funciara online pentru informare. Acestea sunt: BCR, BCR Banca pentru Locuinte, EximBank, BRD GSG, Banca Romaneasca, Banca Transilvania, CEC Bank, Garanti Bank, ING Bank, Libra Bank, Unicredit Bank. cCiteste informare:Citeste.

       - Informare privind extrasele de informare online. Citeste informare.
 
 
Site realizat de Web Style Expert